Preview Mode Links will not work in preview mode

• Podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

Dec 27, 2017

Välkommen hem till STILSNACK-ambassadören Ingela Kylevik utanför Göteborg. Kliv innanför dörrarna med stilsnackarna och häng med i samtalet kring "god ambiance", feng shui och klädstil. 


Dec 17, 2017

I säsongens sista avsnitt pratar stilexperten och inredaren om resan med podden. Vilket avsnitt har varit roligast och vad har det funnits för svårigheter under vägs. 


Dec 10, 2017

Den mörka tiden på året vill man mysa till det. Stilexperten Katarina och inredaren Jannice pratar om hur du snabbt kan hitta myset. Jannice är nominerad till ett ärofyllt pris och Katarina om favoritklänningen från Nobel. 


Dec 3, 2017

Stilexperten och inredaren om hur du skaffar koll på julkläderna och minskar julstressen med feng shui. Dessutom prat om den mysigaste julklappen som du helst vill få före jul och hur du enkelt skapar stämning utan att julen skär sig. 


Nov 26, 2017

Jannice berättar hur du kommer igång med feng shui och varför vi alla mår bra av mer feng shui i vardagen. Katarina snackar om kroppsformer och skillnaden mellan V-ringade och U-ringade toppar. Smått och gott om jultraditioner, porslinsmålning och ambassadörer.