Preview Mode Links will not work in preview mode

• Podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

Dec 10, 2017

Den mörka tiden på året vill man mysa till det. Stilexperten Katarina och inredaren Jannice pratar om hur du snabbt kan hitta myset. Jannice är nominerad till ett ärofyllt pris och Katarina om favoritklänningen från Nobel. 


Dec 3, 2017

Stilexperten och inredaren om hur du skaffar koll på julkläderna och minskar julstressen med feng shui. Dessutom prat om den mysigaste julklappen som du helst vill få före jul och hur du enkelt skapar stämning utan att julen skär sig. 


Nov 26, 2017

Jannice berättar hur du kommer igång med feng shui och varför vi alla mår bra av mer feng shui i vardagen. Katarina snackar om kroppsformer och skillnaden mellan V-ringade och U-ringade toppar. Smått och gott om jultraditioner, porslinsmålning och ambassadörer. 


Nov 19, 2017

Stilexperten och inredaren svarar på lyssnarnas frågor om barnrum och basgarderober, "fula" jultomtar och kläder till julfesten. Dessutom undrar vi om det finns någon där ute av våra lyssnare som vill ha en påhälsning, gärna med lite fika men inga räkmackor.


Nov 12, 2017

Frusen? Med stilexperten Katarinas tips klär du dig både varmt och snyggt i vinter. Inredaren Jannice guidar dig rätt bland adventsljusstakar och julstjärnor. Katarinas make känner sig snuvad på sällskap och Jannice vill hälsa till... God lyssning!