Preview Mode Links will not work in preview mode

• Podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

Oct 29, 2017

Lyssnarfavorit: frisyrer och gardiner. Katarina berättar hur du kan förstärka ansiktsdragen med hjälp av din klippning och dina slingor. Jannice guidar dig rätt bland gardiner och textilier. Inspelat en sen kväll på Arlanda med flygplansförseningar, sorl och rullande kabinväskor i ljudkulissen. 


Oct 22, 2017

Har du också ändrat stil? Tiderna förändras och idag samtalar Katarina och Jannice om utmaningarna när kläderna och hemmet ändrar karaktär. Vem av stilexperten och inredaren har varit en söt smygpunkare och vems hjärta har klappat för shabby chic?


Oct 15, 2017

Höstens viktigaste budgettips! Stilexperten och inredaren pratar om hur du kan skapa en mer genomtänkt, hållbar och tidlös garderob – och inredning. En nya sponsor dyker upp! 


Oct 8, 2017

Rosa oktober! Stilexperten och inredaren om färgen rosa, de bästa behå-tipsen och bröstcancer. När den ena blir VD, vad blir då den andra?


Oct 1, 2017

Lyssnarfavorit: färgsättning, smink och skönhet! Stilexperten och inredaren tipsar, guidar och tycker till om yta och utseende. Jannice berättar om varför hennes senaste foundation står i skåpet.